Sportingbet

Sportingbet face parte din grupul Willian Hill, unul dintre cele mai mari din industria pariurilor online. Grupul a fost fondat in anul 1934, iar Sportingbet face parte din el din martie 2013. Indiferent de modalitatea in care va place sa pariati, fie de pe telefonul mobil, fie de pe internet, Sportingbet este cea mai buna opiune.

 

200 RON bonus – Sportingbet înregistrare »
 

sportingbet Aceasta casa de pariuri online se difentiaza de marea majoritate prin faptul ca accepta si pariuri prin telefon. Datorita investitiilor masive in tehnologie de ultima ora, Sportingbet va sta la dispozite la orice ora din zi si din noapte cu orice fel de problema a-ti intampina.

Bonus 400 RON oferit de Sportingbet

Sportingbet a marit de curand bonusurile de bun venit pentru clientii sai. In prezent in Romania Sportingbet ofera un bonus de 50% din valoarea primului depozit, pana la o valoare de 400 RON. Odaca ce a-ti deschis contul Sportingbet si ati efectuat primul depozit, bonusl va fi creditat instant. Ca orice bonus oferit pentru pariurile sportive, acesta poate fi retras numai dupa ce se indeplinesc o serie de conditii minime impuse de casa de pariuri. Sportingbet bonus va obliga sa rulati odata valoarea bonusului pe cote de minim 1.50 din propria oferta de pariere.

Investitia in tehnologie de ultima ora, le-a permis australienilor de la Sportingbet sa imbunatateasca in anul 2014 aplicatia de pariuri de pe mobil si sa o faca sa detina aceleasi functinalitati precum varianta de mobil a paginii web. Aplicatia de pariuri Sportingbet poate fi descarcata pe mobil fie ca este android sau IOS.

Produsele si servifiile oferite de Sportingbet

sportingbet mobile Sportingbet este una dintre cele mai vechi case de pariuri de origine australiana, si datorita experientei sale in domeniul pariurilor sportive i-a daterminat sa devina rapid una din cele mai populare case de pariuri online. Sportingbet se remarca prin pariurile sale unice in special pe cursele de cai unde cotele sunt cu 5% mai mare decat cele obisnutie pe aceasta disciplina sportiva. De asemnea Sportingbet vine in intampinarea clientilor sai cu o serie de pariuri speciale la anumite evenimente sportive sau bonusuri oferite pe talonul de pariere incepand cu al doilea eveniment plasat.

 

200 RON bonus – Sportingbet înregistrare »
 

Pagina Principala

In urma achizitie de catre grupul William Hill, pagina web oferita de Sportingbet a suferit un facelift pentru a fi adusa la nivelul celorlalte case de pariuri sportive detinute de grup. La inceput clientii deja inregistrati pe Sportingbet au fost reticenti la aceasta schimbare, dar in scurt timp s-au acomodat cu noua interfata. Meniul principal prezent pe pagina va garanteaza accesul rapid la principale cote din oferta, dar si la evenimentele ce vor incepe in cel mai scurt timp. Toate acestea sunt doar la cateva click-uri distanta dupa ce accesati pagina de internet oficiala a Sportingbet.

sportingbet web Chair daca nu sunt printre cele mai populare sporturi, noua interfata aduca subpaginii destinata curselor de cai, au facut din Sportingbet o casa de pariuri ce intra tot mai mult in atentia pariorilor. Tot datorita preluarii de catre grupul William Hill, Sportingbet a reusit sa-si alinieze cotele din oferta la un nivel competitiv. In prezent cotele oferite de Sportingbet sunt printre cele mai mari si mai vanate de catre pariorii profesionisti. Sportingbet se mai remarca si prin free bet-urile oferite saptamanal clientilor sai, dar si a promotiilor care nu intarzaie sa apara.

Va sfatuim sa va deschideti un cont de pariuri sportive pe Sportingbet si sa profitati de mega ofertele pe care le au in gama de produse si servicii.

more Sportingbet infos: Sportingbet apuestas Chile – es-sportbet.com

 

Sportingbet 4.13/5 (82.50%) 8 votes