Sportingbet

Despre Sportingbet – Informatii generale

SportingBet a fost fondata in 1997 de Mark Blandford. Cu sediul la Londra, aceasta face parte acum din grupul GVC Holdings, dupa o preluare din 2012 care a implicat si William Hill. Sportingbet are mai mult de 2,5 milioane de clienti inregistrati in peste 200 de tari, iar pariuri de peste 1milion din ei sunt plasate in fiecare zi. De asemenea, au fost in mod regulat sponsori de camasi pentru un numar de cluburi de fotbal, dintre care cel mai cunoscut este probabil Wolverhampton Wanderers, desi numele Sportingbet a fost, de asemenea, transmis in Bulgaria, Romania si Grecia.

Depozite si retrageri

Asa cum era de asteptat, acestia ofera metodele de plata standard disponibile agentiilor de pariuri on-line in aceste zile. Visa / cardurile de credit fiind portul principal de apel, desi PayPal tot mai popular este de asemenea inclus, alaturi de Neteller si Skrill. Nu exista taxe cu niciuna dintre metodele de depunere, desi exista un depozit minim, precum si retragerea. Uneori tranzactiile pot dura putin, dar nu depasesc intervalul de timp estimat de trei pana la cinci zile.

Serviciu clienti

Experienta pentru clienti este, de obicei, ridicata la SportingBet. Butonul “Ajutor & Contactati-ne” este combinat in antetul site-ului de langa bara de cautare. Dupa ce faceti clic, este afisata o fereastra pop-up, deci trebuie sa stiti ca acest lucru este activat. Desi legatura live chat este acoperita de bara de cautare in fereastra de tip pop-up, extinderea browserului ofera formatarea corecta. In plus, chat-ul live, telefonul si e-mailul sunt, de asemenea, o optiune, prima fiind disponibila in alte cinci tari, inclusiv Canada, Finlanda si Singapore, desi numai intre orele 10:00 si 20:30.

Cat de usor este sa folosesti SportingBet?

Fundalul albastru stralucitor, cu text alb, nu este foarte usor pentru ochi si face unele elemente greu de selectat. Schema generala de culori a unui text albastru turcoaz, albastru inchis, gri si alb face ca sectiunile site-ului sa arate destul de disociate, astfel incat dintr-o perspectiva de navigare este nevoie de ceva obisnuit.

Meniurile de navigare sunt putin peste partea de sus. Aveti meniul de produse in partea de sus a paginii, dar apoi aveti meniul de sport care este apoi reprodus de trei ori pe pagina de pornire. Acesta este plasat sub meniul principal de produse, sub acest din nou in sectiunea de mijloc care arata toate cotele si apoi din nou in bara laterala stanga.

Va face doar sa va intrebati ce link “fotbal” trebuie sa alegeti. Navigare slaba in opinia noastra.

Incarcarea tuturor paginilor este super rapida si este foarte buna si din punct de vedere al continutului au niste instrumente dragute care se gasesc in partea de jos a coloanei din stanga si includ un instrument de salvare si statistici.

Deci, in cazul in care Sporting Bet pierde in privinta aspectului si a navigarii, acestia fac fata acestui instrument de statistica. Am recomanda orice parior sportiv sa mearga si sa se uite la acest instrument.

Este frumos prevazut, usor de navigat si contine date intr-o gama larga de sporturi cu o grafica excelenta.

Are SportingBet cote competitive sau cele mai bune cote intr-un anumit sport?

Acesta este un lucru care trebuie sa va uitati atent daca sunteti un jucator de fotbal. In ceea ce priveste marja generala de pariuri, SportingBet nu este foarte competitiva, cu o medie de 5,8% in toate sporturile, si se agraveaza atunci cand ajungem la fotbal cu o marja de 7,7%. Aceasta este una dintre cele mai mari si cele mai rele marje pe care le-am vazut oferite pe fotbal.
Cu toate acestea, este ceva de luat in seama. SportingBet ofera pariuri de fotbal in 75 de regiuni din intreaga lume si, in multe tari, exista oportunitati de pariere pe care nu le veti gasi cu nici un alt pariu de pariuri online. Aceste ligi mai mici vor avea, desigur, marje mai mari, deoarece contin riscuri pentru casa de pariuri, care conduce marja medie ridicata. Pentru ligile principale, acestea sunt mai competitive, sub 5%.

Cat de buna este acoperirea pietei si selectarea pariurilor pe SportingBet?

In orice moment pe site-ul SportingBet veti gasi intre 30.000 – 50.000 de piete / pariuri pentru a alege de la. Asa cum am mentionat in ceea ce priveste marjele cotelor, acestea nu sunt cele mai bune, dar cand vine vorba de piete, acestea au una dintre cele mai puternice oferte de toate casele de pariuri online.

Fotbalul este principala piata cu oferte in peste 75 de tari, inclusiv cateva ligi obscure cum ar fi El Salvador, Honduras si Jamaica, pentru a numi doar cateva.

Exista, de asemenea, o gama larga de pariuri oferite, inclusiv pariuri handicap, pariuri combinate si o gama completa de pariuri pe minut si pe piete rapide.

Cat de bun este pariul live la SportingBet?

Sectiunea live a site-ului este de fapt mai usor de utilizat cu o simpla navigare. Schema de culori este, de asemenea, mai usoara pentru ochi.

In interfata live aveti o serie de file. Aveti “Evenimentul” unde puteti vedea toate pietele pentru un singur eveniment. Aveti “Multi View”, unde puteti selecta o serie de evenimente pe care sa le vizualizati intr-un singur ecran. In cele din urma, aveti vizualizarea “Calendar”, in care puteti vizualiza dupa sportul individual si va ofera optiunea de a bifa o caseta care va permite sa filtrati numai sporturile care va intereseaza.

Cat de prietenos si rapid este serviciul de relatii cu clientii SportingBet si serviciul live de chat?

Ei bine, nu am putut spune cat de repede sunt, deoarece nu am putut obtine un raspuns prin telefon sau chat live intr-o perioada de 5 minute. Unii dintre utilizatorii site-ului nostru aveau aceleasi probleme … … Richard ne-a contactat de fapt si ne-a povestit despre experienta lui.

Incerca sa gaseasca informatii despre “Promotii”, dar link-ul din meniul principal a dus la o pagina necompletata. El a folosit Live Chat pentru a incerca sa obtina unele informatii si de doua ori nu a existat nici un raspuns in decurs de 7 minute (aceasta este o lunga perioada de timp atunci cand utilizati Live Chat)

Apoi a spus ca ia contactat prin telefon si a fost imediat pus in asteptare si nimeni nu a raspuns in 4 minute, asa ca a fost frustrat si a inchis telefonul.

Pariorii sunt foarte recunoscatori pentru ca dau comentarii total impartiale, deci este important sa aratam toate elementele unui site de pariuri sportive si de pariuri sportive online.
Vom verifica acest lucru in continuare, dar pentru moment acest lucru pare o zona slaba a site-ului SportingBet.

Pot avea incredere in SportingBet?

Puteti vedea informatiile oficiale de licentiere de mai jos:

ElectraWorks Limited, furnizorul acestui site, este licentiat de Guvernul din Gibraltar si este reglementat de comisarul pentru jocuri de noroc din Gibraltar in temeiul Actului privind jocurile de noroc 2005. ElectraWorks Limited a obtinut o licenta pentru cote fixe (RGL No. 051) si o licenta pentru cazinouri (RGL N0.50) pentru operarea de jocuri de noroc de la distanta.

In plus, ElectraWorks Limited este licentiat de catre Comisia britanica pentru jocuri de noroc in conformitate cu Legea privind licentierea si publicitatea din 2014. Compania ElectraWorks Limited a obtinut licenta nr. 000-039011-R-319371-004 pentru operarea jocurilor de noroc de la distanta din Marea Britanie.

In ceea ce priveste securitatea platilor, utilizeaza software de criptare 128 bit Secure Socket Layout (SSL). Aceasta inseamna ca toate informatiile pe care le introduceti in formularele lor online, cum ar fi detaliile de plata, sunt protejate automat. Va asiguram informatiile personale folosind un certificat SSL de la VeriSign.

Sportingbet
5 (100%) 3 votes