Uitati de toate prin functia de Cash Out disponibila pe 22Bet care este pur si simplu un mijloc de a va plasa pariul mai devreme in schimbul unei plati mai mici. Acest lucru va permite in calitate de punter sa va evaluati si sa va atenuati propriile riscuri, care, daca sunt utilizate intr-un mod sensibil, va pot creste castigurile sau va pot reduce pierderile in timp. Daca totusi este folosit intr-un mod nechibzuit, totusi va poate reduce castigurile.

Suma Cash Out oferita va varia intre 22Bet, dar este determinata, in principiu, pe baza unei formule care tine cont de cotele originale ale pariului dvs. si de cotele la momentul in care doriti sa efectuati venituri. Din perspectiva punterilor, cash out poate fi utilizat in doua moduri principale, pentru a maximiza profiturile sau pentru a atenua pierderile.

Oricare ar fi sa-l privesti, suma Cash Out va fi intotdeauna mai mica decat suma pe care ai putea-o castiga Daca vei permite sa pariezi pana la finalizare. Efectiv o optiune intermediara. Acest lucru va permite sa extrageti sansele de numerar disponibile pentru o proportie din miza dvs., lasand totodata restul mizei dvs.. Pentru unele 22Bet precum, puteti face acest lucru cu orice suma de miza mai mare decat miza unitatii minime folosind instrumentul glisant, alte 22Bet pariuri Romania, de exemplu, restrictionati acest lucru la cresteri de 10%.

Normele partiale de incasare variaza, majoritatea 22Bet lor va vor plati partea incasata la cote actuale, lasand restul pariului in direct la cota initiala. Verificati termenii, Paddy Power, de exemplu, va schimba restul pachetului dvs. de la cota initiala la cota in momentul scoaterii numerarului. Acest lucru poate rezolva mai bine in unele cazuri si mai rau in altele.

Aceasta caracteristica va permite sa setati reguli pentru incasarea banilor daca suma dvs. platita atinge un nivel stabilit pe care il definiti.

Cum se foloseste eficient functia de cash out pe 22Bet
5 (100%) 1 vote