10 promotii 1xbet exclusive pe aplicatia de mobil

Este din nou important sa retinem ca aceste promotii sunt speculative, deoarece site-ul nu este inca disponibil in Romania. Aceste promotii au fost frecvent intalnite cu alte site-uri de 1xbet; prin urmare, este foarte probabil ca acestea sa fie disponibile pe piata din Romania la lansare.

Pariu HOT

Plasand o suma minima de 7 dolari pe anumite evenimente sportive pe site, jucatorii vor primi bilete de loterie care s-ar putea transforma intr-un premiu in bani. Tragerea la sorti a loteriei se face de obicei saptamanal si lunar, iar acest lucru depinde de numarul de participanti, precum si de marimea premiului total.

Jackpot pentru pariuri TV

Probabil va exista o sectiune de pariu TV a aplicatiei mobile, unde jucatorii pot plasa pariuri de calificare pe anumite jocuri in schimbul stimulentelor pentru jackpot. Minimele de pariuri sunt de obicei in jur de 10 USD, iar potentialele rentabilitati ale jackpotului pot varia de la 10 USD la sute sau chiar mii.

Super Acca

La fel ca celelalte promotii, pariul minim necesar pentru aceasta este de aproximativ 10 USD. Si dupa cum sugereaza si numele, jucatorii pot primi recompensa prin plasarea pariurilor pe acumulatori. Practic, dupa plasarea unui acumulator de 10 dolari, jucatorii vor fi inscrisi intr-o remiza pentru a castiga un cashback pe pariul lor acumulator.

iPhone pentru depunere

Jucatorii care efectueaza o depunere de pe un dispozitiv iPhone pot primi bani suplimentari prin intermediul acestei promotii. Metoda de depunere va trebui sa fie un portofel electronic, iar valoarea minima a depozitului va fi de aproximativ 10 dolari. Facand acest lucru, jucatorii vor fi inscrisi intr-o tragere la sorti.

Fotbal fara ura

1xbet a fost cunoscut pentru a oferi retururi de numerar pentru remize 0-0 in fotbal. Din nou, pariul cu calificare minima este de obicei in jur de 10 USD, iar suma incasata poate fi de obicei de pana la 20 $.

Acumulator de pariuri TV

Acei jucatori care pot castiga cele mai multe pariuri acumulate pe parcursul unei luni vor castiga cateva premii frumoase cu aceasta promotie. Unele premii care au fost vazute includ un telefon nou si chiar o masina sport noua.

Batalia de acumulatori

Spre deosebire de promotia Super Acca unde jucatorii sunt recompensati in victoriile lor, aceasta promotie recompenseaza jucatorul in functie de suma pariata. Punctele vor fi acumulate lunar, iar la sfarsitul fiecarei luni va exista un forum de conducere care va arata jucatorii cu cele mai multe puncte. Numarul de bani si alte premii fizice sunt adesea castigate prin aceasta promotie.

Turneu zilnic de 1xgames

1xbet va specifica anumite jocuri in fiecare zi, iar jucatorii care aleg sa joace aceste jocuri si sa le joace cu succes se vor califica pentru premii.

Bate 1xbet

Aceasta este directionata catre sectiunea site-ului, jucatorii fiind recompensati cu bonusuri de pana la 100 de dolari in cazul in care sunt capabili sa-l bata pe dealer la anumite jocuri de masa.

Loteria Blockchain

O promotie relativ noua care a fost vazuta cu 1xbet este loteria blockchain. La fel ca promotia la loterie, jucatorii pot cumpara bilete, dar cu monede criptate, mai degraba decat cu bani reali. Monedele care pot fi utilizate includ Bitcoin, Litecoin si Ethereum.

Rate this post