Cum sa iti construiesti propriul model de pariere

Daca ati auzit pe jucatori care vorbesc despre modelul lor de pariuri, s-ar putea sa va simtiti un pic ramasi in raceala sau invidios de cunoasterea si strategia lor superioara. Intr-adevar, daca sunteti un entuziast serios si regulat de pariuri sportive, merita sa va dezvoltati propria dvs., astfel incat sa aveti o metoda de incredere, de tip homegrown.
Dar, mai intai, trebuie sa va puneti cateva intrebari importante: de ce faceti acest lucru si de ce faceti acest lucru? Acesta este primul pas in elaborarea modului de a construi un model de pariuri sportive care functioneaza pentru dvs.
Focus In
Nu poti fi stapan pe tot ceea ce se intampla imediat, deci alege un sport si o liga, campionat, ceasca sau orice altceva se concentreaza pe si pariul in cauza.
Acest lucru poate fi la fel de simplu ca cine castiga, sau ar putea merge in nitty-pietricele de detalii ca jucatorul sa inscrie cele mai multe goluri. Trebuie sa fie ceva care nu este inca in desfasurare, pentru a va oferi cele mai bune posibilitati de a examina faptele, inainte de a veni cu rezultatele obtinute.
S-ar putea sa fiti tentat sa mergeti la o piata obscanta de pariuri, dar aceasta poate fi o economie falsa. In timp ce intoarcerile pot parea bune, timpul pe care il dedici modelului, comparativ cu oportunitatile de a colecta date relevante si apoi de a folosi modelul pentru a paria, va fi mult mai limitat. Plus evenimentele pot fi mai putin frecvente, ceea ce inseamna ca datele pe care le utilizati pentru a forma ipotezele dvs. nu vor fi la fel de recente.
Asadar, mentineti-o in mainstream si investiti timp in ceva care va oferi pariuri ample pe termen lung. Odata ce ati stabilit piata, este timpul sa incepeti compilarea unor date gata de analiza.
Compilati o foaie de calcul pentru pariuri sportive
Pentru a anticipa ce se va intampla in viitor, se spune ca trebuie sa te uiti la ceea ce sa intamplat in trecut, precum si la ceea ce se intampla acum. Deci, este momentul sa deveniti un whiz – sau cel putin competent – in Excel sau in Foi de calcul Google. Nu este prea greu, ci doar un caz de logare a tuturor lucrurilor relevante pentru “problema” aleasa (problema = intrebarea creata de pariul selectat, cum ar fi cine va castiga sau cine va inscrie cele mai multe goluri).

Cum sa iti construiesti propriul model de pariere
5 (100%) 1 vote