Cum sa iti construiesti propriul model de pariere partea II

Nu stergeti nici nu aruncati nimic. Chiar daca unele parti ale datelor pe care le-ati colectat par inutilizabile sau date specifice, pastrati-le drept referinta. Totul poate fi relevant in setul corect de circumstante si verificarea inapoi este cu adevarat importanta, chiar daca (si in unele cazuri mai ales daca) ceva nu merge in modul dvs. sau predictiile sunt toate dezactivate. Statisticile nu sunt cele mai interesante, dar cu cat creezi mai mult si cu cat mai multe cifre te crunchiezi, cu atat vei avea mai bine sa-i faci dreptate.
Acum este timpul pentru unele matematici – si motivul real pentru care era atat de important sa ramanem la subiect la scoala.
Intelegerea algoritmilor de pariere
Un algoritm este in esenta un set de reguli pe care il urmati pentru a gasi raspunsul la o problema. Deci, un algoritm pentru pariurile sportive este un proces care realizeaza rezultatul asumat al unui pariu, analizand toate rezultatele probabile.
Acest lucru poate merge destul de in profunzime, asa ca, pentru a-l lua dintr-o perspectiva de pornire, sa facem lucrurile cat mai simple posibil. Cheia pentru a va crea algoritmul este sa va familiarizati cu teoria probabilitatilor. Din pacate, acest lucru nu poate fi rezumat in cateva paragrafe scurte, asa ca petreceti ceva timp online sau cu capul intr-un manual pentru a afla mai multe despre el.
Daca sunteti un programator de calculator sau un geniu de software, sunteti mai mult decat noroc, deoarece puteti construi un sistem digital care sa faca lucrul pentru dvs. Sau puteti cumpara un program care va ajuta, cum ar fi Z-Code, Prediqtor si Bet Labs. Dupa ce ati petrecut ceva timp, folositi acest lucru va va aduce in leagan algoritmii care se dovedesc a fi profitabili – pe care sa le pastrati si pe care sa le aruncati.
Daca doriti sa construiti propriul dvs., merita sa incepeti cu acestea, pentru a intelege mai intai algoritmii (daca nu sunteti foarte buni la matematica). Acestea sunt putin probabil sa va faca o avere, deoarece cele mai bune secrete sunt bine pastrate, dar va dau un starter pentru zece.
Testati, testati, testati
Inainte sa deveniti foarte entuziasmati si sa va aruncati o multime de bani la noile dvs. pariuri bazate pe modele, incercati-le. Modelele si algoritmii sunt procese stiintifice si trebuie sa fii faptic si stiintific in abordarea ta. Faceti mai multe alergari minutioase si verificati daca lucreaza cu adevarat pentru dvs., apoi continuati testarea. Dar incepeti mici, astfel incat sa nu riscati prea mult.
Nu va vom spune ca va fi usor, nu ne asteptam la asteptari false (si nici nu ar trebui sa fii cu pariurile dvs.), dar va vom spune ca va merita. Puneti efortul si veti culege recompensele. Inainte sa stii, toti colegii tai vor veni la tine pentru sfaturi. Doar nu-ti dai toate secretele.

Rate this post