Avantajul pariurilor pe fiecare cal la cursele de cai

Dar o alternativa? O alternativa la pariurile pe fiecare fel. Ei bine, nu chiar o alternativa, ci o modalitate extinsa de a creste profitul potential al profitului dvs. intr-un pariu Each Way, dar fara a pierde nici o miza din nou daca selectia dvs. Locuri. Vom explica, la urma urmei, pariurile reusite reprezinta potentialul maxim pentru cel mai mic risc.
Sa ne uitam la exemplul de a sustine un cal 8/1 la 10 £ in fiecare curs intr-o cursa (cu locurile care platesc la ¼ sanse). Cu o victorie stii ca vei castiga un profit de 100 de lire sterline. Cu toate acestea, stii si ca vei primi un profit de 10 £ pe pariul pe fiecare pariu, daca calul va fi doar Loc. Deci, aici puteti valorifica fara a pierde nici o miza. Puteti obtine acea asigurare de 10 £ pe care o veti avea in cazul in care fiecare pariu va fi pariat pe loc si pur si simplu va paria echivalentul a 10 £ pe calul dvs. pentru a castiga intr-un singur pariu separat. In acest stadiu platiti o miza totala de 30 de lire sterline, dar plata este aici daca calul tau castiga, pentru ca vei primi un profit de 100 de lire din fiecare pariu pe fiecare pariu, plus inca 80 de lire sterline de la single. Daca ati reusit sa va pozitionati in acest scenariu, atunci nu ati pierdut din punct de vedere tehnic nimic. De ce? Deoarece, cu un finisaj la loc, vei primi 10 £ inapoi de la pariul Fiecare Way, care iti acopera miza la single, asa ca a fost aproape ca un pariu gratuit. Pur si simplu nu ati obtinut profitul de 10 £ de la fiecare pariu, dar nu ati pierdut nici o miza initiala. Inca mai primiti miza initiala de 20 de lire sterline, pe care ati stabilit-o pentru pariul dvs. Each Way, insa pierderea unui single separat va fi acoperita de profitul din loc in fiecare cale. Deci, in mod esential cu acest pariu gratuit, puteti aproape sa va dublati castigurile luand aceasta abordare.
Deci, in rezumat. Daca poti deschide o marja de profit printr-o selectie Plasarea, atunci poti folosi aceasta marja de profit in mod esential ca un pariu gratuit ca single separat, pentru a incerca sa iti maresti castigurile.
Doar pentru a recapitula acest sistem extins Every Way Bet
£ 10 Fiecare Calea la 8/1 (cu ¼ Cote Place)
= a) profitul de 100 de lire pentru o victorie
= b) Profitul de 10 £ pentru un loc
Acum luati b) si plasati aceeasi valoare pe pariu individual separat pe aceeasi selectie, ceea ce ne duce la:
Separat £ 10 Single castiga la 8/1
= 80 de profit pentru o victorie
= Daca selectia plaseaza doar miza de 10 £ care ar fi pierdut aici, ar fi compensata de profitul £ 10 al profitului Each Way de £ 10 (b). Deci, este, in esenta, un pariu gratuit, deoarece nu pierdeti nicio miza.

Avantajul pariurilor pe fiecare cal la cursele de cai
5 (100%) 1 vote