Folosirea unui calculator pentru pariurile sistem

Pariurile sistemului. Care sunt ele exact si cum le puteti calcula?
Un pariu sistem este adesea folosit de pariorii pentru pariurile sportive, deoarece acestea ofera o valoare extraordinara a unui acumulator, dar fara prea multa nevoie de precizie.

Unii oameni pot vedea pariurile sistem ca un acumulator imbunatatit.

Care este diferenta de baza dintre un sistem de pariuri si un accumualtor?
Intr-un acumulator, aveti nevoie de toate selectiile de pariu pentru a castiga pentru a reveni la profit. Intr-un pariu de sistem, nu toate selectiile care construiesc pariul trebuie sa castige.

S-ar putea sa fi auzit expresii faimoase de pariuri, cum ar fi un Lucky 15, un Yankee, un Trixie sau un canadian. Acestea sunt cateva dintre cele mai populare forme de sistem de pariuri si in timp ce s-ar putea sa va ganditi ca suna putin confuz pentru a incerca si a calcula exact ceea ce veti obtine in schimbul mizei dvs., nu este atat de dificil.

Nu este dificil, dar poate fi un pic greoi si consumatoare de timp, mai ales daca construiti un sistem de pariuri mare. Dar puteti sa va salvati intotdeauna mult timp utilizand sistemul nostru de pariuri sistemice.

Optiunile pentru pariurile sistemului au fost explicate
Calculatorul de pariuri sistem va aduce o multime de optiuni de permutare, asa ca sa explicam mai departe diferenta dintre pariul de sistem 2/4 si 3/4 ca exemplu.

Pariul sistemului 2/4
Numar de selectii: 4 (A, B, C, D)
Pariuri: sase loturi multiple (AB, AC, AD, BC, BD, CD)
Castigul minim: Cel putin 2 din cele 4 selectii sunt necesare

Pariul sistemului 3/4
Numar de selectii: 4 (A, B, C, D)
Pariuri: Patru pick-multis (ABC, BCD, ACD, BAD)
Castigul minim: Sunt necesare cel putin 3 din cele 4 selectii

Deci, uitandu-te la un sistem de pariuri mai mare, un 5/8 ar avea nevoie de opt selectii si de acolo vor fi cincizeci si sase 5-pick multis) si minimul pe care ai avea nevoie pentru a vedea un fel de returnare ar fi cinci dintre opt selectii pentru a castiga. Deci, vedeti valoarea intre un pariu sistem si un acumulator.
Ghidul Pas cu pas pentru Calculator de Beton

Este usor sa vedeti intoarcerea potentiala pe care o puteti obtine utilizand Calculatorul de pariuri Online de pariere. Este rapid si usor de folosit, deci va permite sa aruncati o privire.

Rate this post