Care este progamul generic al caselor de pariuri

In fiecare an, de Craciun,  Casele de pariuri sunt inchise in 25 decembrie si au un program mai scurt in zilele de 24 si 26 decembrie, deregula de la ora 10, 00 pana cel tarziu la orele 16, 00-18, 00, dar pot sa existe si exceptii, de la an la an.

In ceea ce priveste programul agentiilor Casele de pariuri de Revelion, pe data de 1 ianuarie agentiile Casele de pariuri sunt inchise, iar pe 31 decembrie si 2 ianuarie programul este mai scurt, din nou, pana maxim la orele 16, 00-18, 00.

Programul de Paste presupune ca agentiile Casele de pariuri sunt inchise in duminica de Paste si au un program mai scurt in in a 2 a zi de Pasti. In rest, programul este unul normal.

Daca ne referim la programul de Sarbatori  al agentiilor on line Casele de pariuri, acesta este unul non-stop, in sensul in care va puteti plasa pariurile 24/7, la orice ora. Trebuie luat totusi in seama faptul ca platforma de pariuri on line este oarecum instabila si pot fi intampinate problem diferite, astfel nemaiputand paria in cele mai bune conditii.

Casele de pariuri, datorita faptului ca tot mai multi pariori au inceput sa parieze aici, a fost deschisa mereu in timpul Sarbatorilor legale, in aceste cazuri, programul fiind unul mai scurt.

In comparative cu alte case de pariuri, se poate spune ca Casele de pariuri are unul dintre cele mai lungi programe de lucru, zilnic intre orele 10, 00-22, 00, existand si unele agentii Casele de pariuri care au un program de lucru pana la miezul noptii. Daca sunteti interesati de aceste agentii care au un program prelungit, lista acestora o gasiti pe site-ul celor de la Casele de pariuri.

Trebuie sa aveti insa atentie, pentru ca daca vreti sa pariati intr-o agentie cu program normal si intrati in acea agentie la ora 21, 45, nu veti mai fi lasati s ava jucati la ‘pacanele” sau la jocuri ale caror extrageri sunt pe televizoare, in anumite agentii, nici macar parierea nu mai este posibila la acea ora. . Asa ca, trebuie respectat programul, pentru a nu ramane fara pariu.

Rate this post