Ai pariat vreodata la loto grecia kino la o casa de pariuri

Loteria Grecia Kino este socotita a fi una dintre cele mai apreciate loteriisi cunoscute loterii. Loteria are la baza extrageri de tipul 20 din 80 de numere. Aceste extrageri au o densitate foarte mare, avand loc din 5 in 5 minute, aceasta densitate a extragerilor fiind si unul dintre avantajele acestei loterii, deoarece pot sa fie plasate multe bilete in intervalul unei ore, dar si rezultatele sunt afisate intr-un timp foarte rapid, cam in maxim 10 minute de la extragere.

Chiar daca aceasta loterie are la baza extrageri de tipul 20/80, trebuie sa stiti ca agentiile din Romania va vor permite sa selectati doar un maxim de 16 numere, caz in care veti obtine o cota foarte mare . De asemenea, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a plasa pariuri pe aceasta loterie si in tipul sistem , cu maxim 8 numere.

Ca sa aveti mai multe sanse de castig la aceasta loterie, puteti incerca mai multe strategii:

-repetarea numerelor pe extragerii multiple. De exemplu, pariati pe 3 numere din cele 20 extrase, in mai multe extrageri consecutive, ideal  ar fi 10 extrageri.

-o alta strategie ar fi parierea pe numere mici. Numerele mici sunt acele numere care au avut cele mai rare aparitii intr-o anumita perioada de timp. Astfel, este de asteptat ca aceste numere mici sa fie extrase mai des in perioada care urmeaza.

Pentru a putea verifica rezultatele de la Loteria Kino, puteti intra pe site-ul Superbet , unde veti gasi rezultatele ultimelor extrageri  pe zile si ora.

In plus, puteti vedea si in timp real rezultatele extragerilor , lucru care este foarte important pentru cei care pariaza. Practic, aveti un control mai mare asupra biletelor.

O alta modalitate prin care se pot verifica rezultatele extragerilor, este sa accesati pagina Lotostats , un site care ofera rezultate la doar cateva minute dupa terminarea extragerilor. De asemenea, pe site veti gasi si informatii utile, cum ar fi Top Aparitii, Scheme Reduse, Top Reci, dar si multe alte informatii utile.

Rate this post