Ce trebuie sa stii despre cursele de cai pentru a paria

Curse de cai este locul in care majoritatea banilor sunt pariati in Marea Britanie.
Avand un flutter pe cuiburi dateaza din secolul al XVI-lea; desi perioada de boom a aparut in anii 1900, cand casele de pariuri au fost legalizate, iar pariorii au putut sa-si plaseze pariurile pe plan local, in loc sa se intalneasca personal in cursa.
Exista o serie de tipuri diferite de pariuri la care puteti alege in cursele de cai, dar fiecare are acelasi principiu de baza: alegeti un cal care va castiga!
Tipuri de pariuri cu cai de cal
In mod fundamental, ideea este sa alegeti un cal pe care credeti ca il va castiga o cursa specifica. Indiferent daca ati studiat forma, gradul de adecvare pentru conditii, echipa de jockey / instructor sau pur si simplu va place numele, premisa de baza este aceeasi. Acesta este numit un singur.
Daca alegeti cativa cai care credeti ca vor castiga intr-un numar de curse, atunci puteti sa le adaugati si in pariul dvs. pentru a forma un pariu multiplu. Acesta este cunoscut ca un acumulator si poate lua forma unui dublu, treier, patru ori, cinci ori etc.
Si apoi exista o serie intreaga de combinatii mai complexe, care sunt excelente pentru sporirea ratei de succes si gestionarea riscurilor. In urmatoarele tipuri de pariuri, aveti nevoie doar de doua selectii pentru a castiga pentru a va asigura un profit:
Trixie – Trei selectii in trei curse (A, B, C), cu patru combinatii castigatoare (A & B, A & C, B & C, A, B & C). Aici plasati patru pariuri.
Brevet – Acelasi lucru ca un Trixie, dar cu sapte combinatii castigatoare (la fel ca mai sus plus cele trei singure). Aici plasati sapte pariuri.
Yankee – Patru selectii cu 11 rezultate posibile (sase duble, patru triple si patru ori). Aici plasati 11 pariuri.
Lucky 15 – Patru selectii cu 15 rezultate posibile (la fel ca un Yankee plus cele patru singure). Aici plasati 15 pariuri.
Canadian – Cinci selectii cu 26 de rezultate posibile (zece duble, zece triple, cinci patru si cinci simple). Aici plasati 26 de pariuri.
Exista mai multe tipuri de pariuri multiple, dar acest lucru ar trebui sa va ofere o aroma pentru acum.
Daca va place sa minimalizati riscul, atunci puteti sa pariati intotdeauna si in fiecare mod. Aceasta va ofera o fractiune din cotele dvs. pentru ca un cal sa se termine in primele trei, patru sau cinci, in functie de dimensiunea campului. De exemplu, un bookmaker va poate oferi o cota de 1/4 pentru ca selectia sa se termine in primele patru curse.

Rate this post