Premii de 1000 ron la liga pariorilor pe 888sport

Se misca din nou lucrurile si la 888sport. Aici totul este limpede si merge intr-o singura directie fara prea multe abateri, insemnand o monotonie desavarsita din care se mai iese din cand in cand cu cate o promotie sau ceva nou.

888sport isi mai adauga o promotie la zestrea de 3 deja existente inca de cand s-a lansat la noi. Acum poti participa in fiecare final de saptamana la liga pariorilor de la 888sport unde te imtreci cu alti colegi in goana dupa multitudinea de premii. Marele premiu al fiecarei runde este o suma de bani in valoare de 1000 ron si va fi castigat de pariorul care acumuleza cele mai multe puncte in functie de pariurile plasate. Un factor important in acumulatrea punctelor o are cota care cu cat este mai mare cu atat va aduce mai multe puncte in clasamentul general al ligii pariurilor ce se stabileste saptamanal.

Liga pariurilor este de fapt o promotie multipla pentru ca este disponibila pe fiecare campionat in parte, aici referindu-ne la prima liga din cele mai puternice campionate, si se desfasoara in paralel cu oferta curenta de la 888sport. Daca stam bine sa ne gandim sunt un fel de pariuri virtuale care tin cont de rezultatele reale ale partidelor si inn plus ofera la finalul fiecarei runde premii participantilor clasati pe primele pozitii in clasamenele ligilor in care s-au incris. Daca tot am vorbit de inscriere, aceasta se poate face din panoul de control al contului fiecarui jucator prin accesarea paginii cu liga pariurilor disponibila pe ficare campionat in parte.

Punctele se pot strange fie din pariuri single, fie din pariuri combo, impotant sa fie eligibile, iar conditia de eligiblitate nu tine cont de cota, ci de inscriere pe liga pariurilor pentru campionatul unde se face parierea.

Premiile obtinute de jucatori se acorda sub forma de freebet si se transforma in bani reali in urma indeplinirii conditiilor de rulaj.

Premii de 1000 ron la liga pariorilor pe 888sport
4 (80%) 1 vote