In cautarea pariurilor castigatoare pe sub piete

Pariurile pe sub-pietele pentru meciurile de fotbal pot aduce mari recompense, dar adesea sunt trecute cu vederea, cu accent pe scaderea in principal a cotei fixe de pariuri. Aici este o planificare atenta a strategiilor de pariere, fie ca este la un case de pariuri online, fie ca un pariu de pariuri ce poate ajuta intr-adevar cu pariurile sportive. Este greu sa exagerezi importanta acordarii unui ochi meticulos statisticilor de fotbal pentru a-ti ajuta pariurile. Desi este posibil sa nu se aplice destul de mult pentru a face o selectie pe un castigator complet, pariurile online va permit sa va faceti timp si sa va grabiti mai adanc in pietele individuale de meciuri. El arunca o privire asupra catorva dintre pariurile de sub-piata care ofera o alegere putin mai expansiva. Premier League nu este, desigur, cel mai bun si finalizat pariu de fotbal, dar aceleasi principii se pot aplica si in cazul tuturor ligilor, de aceea vom arata.
PREGATIREA OBIECTIVELOR
Dupa pietele de pariuri Outright, una dintre cele mai populare selectii este piata Scorecast. Acesta este locul unde preziceti scorul corect, alaturi de primul golgheter. Acesta este un adevarat ispititor, pur si simplu pentru ca preturile arata foarte atractiv pentru ei. Un lucru pe care trebuie sa-l amintiti aici este ca oricare din cei 20 de jucatori poate inscrie (ok, 22 daca estimati posibilitatea unui gol de portar) si cotele de 1/20 nu sunt mari. Un alt factor care trebuie adaugat aici este faptul ca, cu cat jocul mai ramane la 0-0, inlocuirile vor intra in vigoare, astfel incat sa existe cotele, deoarece un supus poate iesi din banca in ultimele cincisprezece minute si poate castiga un castigator . Ca sa nu mai vorbim de leziuni. Privind la categoria de goluri, puteti incerca sa micsorati campul putin, inclinandu-va in mod natural spre grevistii, care vor avea cele mai scurte sanse. Cele mai multe echipe vor avea un mijlocas proeminent care gaseste partea din spate a retelei, impreuna cu o jumatate centrala, cu o prezenta mare la colturi, astfel incat sa le acorde atentie. Daca se pare ca va fi un joc strans, aruncati-va asupra celor care primesc pedeapsa. Daca sunteti o echipa cu un singur om, cum ar fi Manchester United sau Liverpool, apoi sari peste toti atacatorii de stele Rooney sau Torres ar trebui sa va ajute cu pariurile Scorecast in locuri precum Stan James.
Verificati statisticile echipelor pentru jucatorii de varf, dar un stat important care sa se uite si la pariul Scorecast este pansamentul pe care echipa dvs. il are pentru scorul in primele etape ale jocului. Daca preferi Drogba ca primul gol, de exemplu, dar Chelsea are un procent ridicat de goluri in a doua repriza, apoi verifica timpul de inscriere al adversarului. Daca se sprijina pe obiectivele initiale, atunci acesta ar putea fi un instrument pentru a va ajuta strategiile de pariere cu acest lucru. Alegerea unei scoruri insesizabile este destul de dificila, dar atunci cand dublati cu un prim gol, va ingradezi cotele de aterizare a unui castigator. Numarul mediu de goluri din meciurile din Premier League este de aproximativ 2,5 pe meci, deci 1-0, 1-1 si 2-1 si sunt cele mai comune scoruri. O pariu Anytime Scorer este un pariu statistic mult mai sigur, din punctul de vedere al reducerii cotelor pentru a obtine recompense. Veti creste sansele de intoarcere daca selectati Wayne Rooney ca marcator oricand, spre deosebire de primul sau ultimul.
TIMPUL ESTE TOATE
Timpul are mai mult de a face cu pariurile pe fotbal decat se poate gandi. Cautati sub-pietele oricarei case de pariuri online si veti vedea pietele tinta legate de timp. Una dintre pietele de lider in acest moment este Timpul Primului Obiect. Bet365 ofera doua abordari diferite ale acestui scenariu. Prima optiune de-a lungul acestor linii este o alegere simpla in trei moduri: pana la si inclusiv minutul 29, dupa minutul 29 sau fara goluri. Din nou, nu veti privi profituri uriase, deci orice in jurul valorii de eveni ar putea fi un pic frumos ridica. Cotele optiunii No Goals vor fi mai lungi, fireste, deoarece se asteapta ca golurile sa fie mai mari decat cele inregistrate. Cea de-a doua abordare a acestui lucru, si aici este locul unde temele pot fi platite, selecteaza paranteze de timp mai mici. In mod natural, preturile mai scurte vor fi incluse in parantezele anterioare. Deci, din nou poti sa te uiti la statistici pentru perioadele in care echipele marcheaza cele mai multe goluri. Va puteti uita la 1-10 minute, 11-20 minute si asa mai departe. Daca credeti ca cele doua echipe se vor mentine pe o perioada lunga de timp, atunci veti cadea in sfera celor mai bune cote. Din nou, acest lucru poate fi ajutat de studierea formei si a statisticilor pentru pariurile sportive.

Rate this post