Pariaza eficient pe 3 ligi sau 12 echipe

In primul rand, aceasta strategie de pariere va functiona doar pentru dvs. daca aveti cel putin o ora in fiecare zi pentru a petrece studierea fotbalului.

Selectati doar 3 ligi!
Exemplu: Premier League englez, Bundesliga germana, La liga spaniola

Apoi, din aceste 3 ligi selecteaza doar 4 echipe pe care le vei urma in fiecare liga.

Dupa ce ai selectat cele 12 echipe, nu te uita nici la alte jocuri sau echipe! Amintiti-va ca acestea sunt echipele dvs., trebuie sa le studiati cat mai amanuntit! Ar fi imposibil sa studiati corect toate echipele și ligile, de aceea recomand sa va concentrati pe 3 ligi / 12 echipe.

Cum sa studieze:

1. Forma:
Cautati „forma” in echipa. Cate jocuri au caștigat in ultimele 3 meciuri? Cate goluri au marcat? Daca o echipa este in forma și iși pastreaza golurile, selectati-le in pariu. Amintiti-va ca avantajul pe teren propriu este și un avantaj uriaș. Deci fii atent!

2. Nu jucati echipe care au jocuri de campion in saptamana urmatoare! (NU FACE!)
De exemplu. daca Real Madrid joaca un meci de liga in ziua de sambata și daca ai un meci din Liga Campionilor marti urmatoare, lasati Real Madrid din pariu.

Echipele din Liga Campionilor au tendinta de a-și odihni jucatorii de vedeta in meciurile precedente pentru a fi 100% puternici pentru jocurile Ligii Campionilor, deoarece este o competitie apreciata in cupa. Uita-te in alta parte din lista echipei tale. Te-ai intrebat vreodata cum o echipa mare ca Man Unit pierde la o echipa mai mica, cu cote mari? Sau de ce Real Madrid pierde la Athletic Bilbao? 99.9% din timp in acele cazuri sunt jucatori de odihna pentru meciurile din Liga Campionilor saptamana urmatoare. Deci fii atent!

3. Studiati-va ranile echipelor!
Jucatorii lor vedeta sunt raniti? De exemplu. Rooney are o accidentare la glezna, așa ca este in afara jocului din aceasta saptamana … Va fi inlocuitorul sau la fel de bun? Cate alte rani exista in echipa? In aparare și infractiune. Foarte important!

4. Uita-te la clasamentul mesei:
De exemplu. daca Barcelona se afla pe primul loc in tabela ligii și pe Real Madrid pe locul doi cu 2 puncte in spate, știi ca Real Madrid va lupta pentru acele 3 puncte valoroase in urmatorul lor meci de liga, iar Barcelona va lupta mai greu in urmatorul lor joc, pentru a ramane pe primul loc .

Trebuie sa fiti in varful tuturor acestor lucruri pentru a caștiga bani serioși !! Așa ca sper sa ai o idee despre cum sa pariezi corect.

Ultimul sfat: nu pariati pe urmatoarele ligi: seria A și B italiana, Premier League din Rusia sau echipele mai mici ale ligii, uneori sunt legate de fixarea meciurilor, deoarece primesc sume imense de bani pentru a pierde jocurile.

Rate this post