Pariaza pe echipe cu performanta mai buna acasa

Iata o strategie de pariere din partea mea. Inainte de toate, imi pare rau pentru exprimarea mea proasta, sper sa intelegeti tot ce am scris. Aceasta strategie este foarte simpla si functioneaza. Ai nevoie de multa gandire si multa rabdare.

Ideea acestei strategii este de a paria (daca este posibil) in fiecare zi. Daca exista jocuri pe care credeti ca le-ar putea termina asa cum credeti, nu pariati pe ele, analizati mai intai adversarii.

Priveste tabelele, uita-te la statistici. Multe echipe au o forma mai buna acasa, asa ca acestea sunt echipele pe care doriti sa le pariati. Cautati acele echipe care au multe, multe victorii acasa. Ca Real Madrid (14 victorii la domiciliu la rand, (09.11.2007)), Barcelona, ​​Arsenal sau alte echipe. Cautati jocuri in intregul catalog, cautati prin toate ligile disponibile, pentru ca nu veti sti niciodata cand veti lipsi un joc frumos, daca veti privi doar in liga de top. Cautati echipe care au nevoie disperata de puncte. Nu pariati pe campioni (daca sezonul este aproape de sfarsitul sau). Incercati sa pariati pe echipe motivate.

Obtine 10 $ si stai pe un scaun cu catalogul in fata ta. Priveste-l si scrie toate jocurile interesante. Nu uitati ca, cu aceasta strategie, nu aveti nevoie de cote mari. Cautati cele mai bune si mai sigure jocuri. Cautati echipe cu forma constanta si echipe cu jucatori mai buni. Iata un exemplu:

Real Madrid 1.25
Barcelona 1.35
Chelsea 1.40
Manchester United 1.20

Amintiti-va, spun amintiti-va, ca sansele ar trebui sa fie foarte mici (pentru siguranta si mai multe sanse de castig). Daca asezati aceste jocuri atent selectate, cu siguranta veti castiga. Nu uitati ca puteti plasa jocuri similare ca acestea din ligi inferioare. Incercati toate jocurile pe care plasati pariurile pentru a fi jucate intr-una sau doua zile, nu mai mult. Cu aceste cote, veti obtine 28,35 $. Acum plasati, 10 $ pe alte trei jocuri si 18,35 $ pe trei jocuri. In acest fel vei fi mai in siguranta cu banii tai si vei avea sanse mai mari de a castiga. Daca castigi acele 2 bilete de pariuri, iti vei dubla profitul. Dupa aceea, pariati din nou pe trei jocuri. (acesta ar trebui sa fie sistemul tau de pariuri standard). Incercati aceasta strategie, dar in primul rand alegeti cu atentie jocurile voastre. Functioneaza pentru mine, chiar da.

Va rugam sa spuneti ca faceti pariuri in fiecare marti (pentru marti, miercuri si joi) si vineri (pentru vineri, sambata si duminica). (Faceti luni o zi fara pariuri) Cotele totale sunt 2,3 * 10 = 23, 2,3 * 23 = 52.9, 2.3 * 59.2 = 136.2, 2.3 * 136.2 = 313.26, 2.3 * 313.26 = 720.498, timp de numai 3 sau 5 saptamani (in functie de cantitate, calitate si siguranta a jocurile) veti avea un profit mare, de la 10 la 720. Din nou, singurul lucru necesar este rabdarea.

Rate this post