Pariuri pe total puncte la baschet pot fi de baza

Desi cei mai multi cunoscatori stiu despre pariurile din fata in fata si din linie, nu multi sunt constienti sau au plasat pariuri pe total. Pariurile totale sunt mai mult numite mai mult sau mai putin in cazurile de pariere. Acesta este un total combinat de puncte care este de asteptat sa fie inscrise in meci.
Deci, cum functioneaza?

Casele de pariuri, dupa ce vor studia statisticile lor, vor stabili un numar care considera ca reprezinta numarul de puncte care vor fi inscrise in meciul de baschet. De exemplu, totalul punctelor poate fi stabilit la 200,5 puncte (50 puncte pe trimestru). Punctorii pot apoi sa decida sa plaseze pariuri pe „Overs” sau „Unders”. Asta inseamna ca, daca se obtin 201 sau mai multe puncte, decat castigurile depuse vor castiga. Si daca se marcheaza 200 sau mai putin decat subcentrul se va ridica.

Dintre cele trei tipuri principale de pariuri (cap la cap, linie si totaluri), acestea sunt de obicei ultima piata care are preturi si adesea observa actiuni de pariere foarte rapide atunci cand au pretul initial. Un joc s-ar putea deschide cu un numar total de 200,5, dar foarte repede se va reduce pana la 196,5, deoarece factori precum oboseala, programul de calatorie, accidentarea jucatorilor nu ar putea fi disponibile imediat dupa meciurile de ieri, astfel incat totalurile pot fi oarecum volatile.
Cum pot face bani din aceasta piata?

Mai multe moduri de fapt!

In primul rand: majoritatea jucatorilor de agrement nu isi pun pariurile decat aproape de timpul jocului si asta este in regula, dar banii pot fi castigati foarte devreme prin identificarea activitatii de pariere. In exemplul utilizat mai sus, pariati sub 200.5 cand a aparut prima data piata, apoi pariati pe peste 196.5 odata ce pietele s-au mutat, va prezenta cel putin o suma garantata de colectare pentru dvs. si cu un tampon de 4 puncte, o posibilitate foarte reala de o dubla colectare.

In al doilea rand: pariurile pe linie pot fi foarte dificile in NBA. O echipa care acorda -8,5 puncte pe linie ar putea creste cu 10 cu un minut de mers, doar pentru ambii antrenori sa isi odihneasca jucatorii de start si sa-si joace banca, ceea ce poate duce la scor imprevizibil. In mod similar, o echipa de 6 puncte cu 30 de secunde pentru a juca, oferind -5,5 puncte ar putea incepe sa joace tabela de marcaj si, prin urmare, concentrarea lor nu este pe punctaje, ci sa ia timp in afara ceasului care poate duce la o lovitura grabita inainte de lovitura ceasul expira si intoarce mingea catre opozitia care incarca terenul si ii doboara pe cei trei. Prin urmare, pentru multi inselatori de agrement, este mai interesant sa acorde o optiune totala intr-un joc despre care nu sunt prea siguri sau implica echipe de care nu le pasa.

Al treilea: unii furnizori va vor oferi mai mult decat doar optiunea totala a jocului. Puteti vedea un sfert sau jumatate individuale peste / jos. Este posibil sa vedeti si jucatori individuali peste / jos. Acestia sunt cunoscuti drept „popi” si, de obicei, absorb doar „banii de cana” ai unor persoane care nu fac cercetari, dar ca noutatea de a sustine aceste piete unice. Dar, avand in vedere cercetari adecvate, ele pot reprezenta o optiune profitabila de a face bani.
Cateva lucruri care pot influenta totalurile

A jucat echipa aseara?
Adversarii sunt proaspeti?
Sunt acasa sau departe?
Toti jucatorii sunt disponibili pentru selectie?
Cloud de vatamare?
Rezultate anterioare fata de acelasi adversar
Preferinta grea are un joc de importanta critica urmator, ca ar putea cauta sa le ofere stelelor lor o odihna in acesta

Lista de mai sus nu este finita, dar producatorii de sanse iau in considerare acest lucru atunci cand stabilesc totalul.
Lucruri de care trebuie sa tii cont

Majoritatea banilor de agrement sunt „over”. Pentru un spectator impartial, este intotdeauna mai distractiv sa parieze pe puncte care au fost marcate, decat fotografii ratate. Acest lucru este luat in considerare si de cote producatori, asa ca nu uitati ca majoritatea totalurilor vor fi cu un punct peste estimarea „adevarata”. 2. Orele suplimentare sunt incluse pentru pariurile totale.
Majoritatea caselor de pariuri si a schimburilor de pariuri au piete Totale la fiecare joc NBA si ca orice, trebuie sa va asigurati ca veti obtine cea mai buna valoare pentru banii dvs. Chiar si mici diferente intre operatori pot face o diferenta semnificativa pentru Profitul / Pierderea dvs. la sfarsitul sezonului.

Pietele totale sunt de obicei supuse unei „marje” mai mari pentru casele de pariuri, astfel incat in ​​aproape toate cazurile preturile disponibile prin intermediul unor schimburi de pariuri precum Betfair vor fi mai atractive si va vor face mai mult.

Rate this post