Selectarea sistemului de pariere adecvat posibilitatilor

Selectarea sistemului dvs.
Primul pas cu privire la utilizarea calculatorului este sa decideti ce sistem de pariuri pe care doriti sa-l utilizati. Din meniul derulant, selectati sistemul la care pariati. Exista optiuni cum ar fi 2 de la 4, 3 de la 4, 3 de la 5, 4 de la 5 si asa mai departe. O explicatie simpla aici este ca al doilea numar este numarul de selectii de care veti avea nevoie pentru pariu. Primul numar este volumul multiplu x din pick-ul sau numarul minim de selectii pe care trebuie sa-l castigi pentru a obtine o intoarcere. Veti avea probabil in minte unele selectii si cunoasteti gamele de pariuri pe care le cautati.

    Pariuri bancare
Un alt instrument din arsenalul dvs. de pariuri care poate fi conectat la sistemul de pariuri sistem este Banker Bets. Nu sunteti familiarizati cu Pariurile Banker? Ei bine, acestea sunt selectii la preturi scazute pe care le puteti “incasa” pentru a castiga pentru tine. Acestea sunt, in general, coloana vertebrala a oricarui multiplu mare, deoarece ofera temelia pentru a incerca si a ateriza selectii mai mari de cote. Sa presupunem ca te uiti la trei selectii intr-un pariu de sistem 3/4 (vezi mai sus), daca unul dintre ei este un bancher, atunci va ofera o sansa mai buna de a va intoarce pentru ca veti avea nevoie doar de una din celelalte doua selectii a veni cu. Retineti insa ca pariul bancar trebuie sa castige pentru a obtine toate returnarile de la sistemul de pariuri la toate. Daca trei dintre cele patru selectii castiga, dar bancherul pierde, nu veti obtine nimic.
Introduceti Miza si Cotele
Urmatorul pas dupa ce ati selectat Sistemul de pariuri si bancherii este sa introduceti miza. Introduceti cifra pe care doriti sa fie miza totala planificata si apoi introduceti cotele individuale pentru fiecare dintre selectiile dvs.
Calcula
Apasati butonul de calculare si veti fi inzestrati cu castigurile potentiale pe care le puteti obtine inapoi. Rezultatele vor fi listate pe randuri astfel incat sa puteti vedea unde profitul dvs. provine de la exact.
Calculul alternativ
Nu uitati sa va intoarceti la calcularea sistemelor de pariuri si sa vedeti care vor fi diferitele permutari (si profitul) daca una sau mai multe din selectiile dvs. nu vor castiga. Aceasta este frumusetea de a va putea planifica pariurile cu ajutorul unui Calculator de pariuri, puteti economisi timp si puteti vedea adevarata valoare a pariului dvs. inainte de a va deplasa la casa de pariuri preferata si a lovi cu greu acest pariu!

Rate this post