Sisteme de pariere cu progresii negative si pozitive

Cele mai multe sisteme de pariuri la care te uiti vor fi un fel de sistem progresiv. Aici faceti o serie de pariuri si urmati regulile / indicatiile privind ceea ce trebuie sa faceti ca raspuns la rezultatul anterior. De exemplu, puteti face o serie de mize progresive, fiecare miza fiind dublata pe cea precedenta pana cand atingi o limita de patru victorii si apoi incepi din nou.
Pariurile sistemice progresive sunt, de obicei, destul de simple de urmarit, dar cand le privesti, este atat de important sa-ti amintesti de regula lor mare. Niciun sistem de pariuri nu poate garanta rezultate. Nu se va intampla din cauza alegerii evenimentelor la care se pariaza. Cel mai bun scenariu al unui meci de tenis, de exemplu, este ca aveti o sansa de 50/50 de a castiga. Aceasta este inca o mare risc si spuneti ca, daca multiplicati peste patru mize intr-un sistem, riscul creste tot timpul.
Regulile sunt bune
Deci, daca sistemele de pariuri nu pot garanta o intoarcere, atunci care este motivul? Acestea sunt planuri de pariuri structurate care ofera o anumita valoare (nu vorbim despre valoarea profitului, ci in structura acestuia). Acestea va permit sa planificati cu atentie ceea ce aveti de gand sa faceti cu bankroll-ul dvs., de exemplu, si urmand unul din multe sisteme de pariuri de acolo, sunteti ghidati prin pasii dvs.
Ceea ce fac aceste reguli in sistemele de pariuri este eliminarea factorului prea periculos de a paria cu inima. Este natural in imprejurari in care ati suferit cateva pierderi, pentru a incepe panicatul si apoi incepeti sa cautati pariuri cu risc mai mare, pentru a incerca sa recuperati pierderile. Aceasta este o practica foarte neinteleasa de urmat pentru pariurile dvs. si in mod normal va va conduce intr-o gaura mult mai profunda de pierderi. Deci, regulile sistemelor de pariuri va spun ce trebuie sa faceti in anumite circumstante. Stiti ce se intampla si exista un plan stabilit pentru a face fata rezultatelor.
Negativ v Progresie pozitiva
Fireste, atunci cand te gandesti la ceva pozitiv si negativ atunci tendinta naturala este sa crezi ca negativul este prost si trebuie evitat. Nu este neaparat cazul in realitate. Este doar o parte a aceleiasi monede de pariuri progresive.
Sa analizam diferentele:
Sistem de progres progresiv = Cresterea mizei cand castigi / scade miza cand pierzi
Sistemul de evolutie negativa = Scaderea mizei cand castigi / Marirea mizei cand pierzi

Rate this post