Sistemul de pariere 1-3-2-6 partea a treia

Cedare psihica
Prin urmare, cu acest sistem, riscul real in termeni de cheltuieli este destul de scazut. Veti face doar doua mize 5 unitati (Pasul 1 si Pasul 2) si profitul dvs. la sfarsitul tuturor va fi de 60, deoarece tot ceea ce este pariat va proveni din castigurile pe care le faceti din pariu.
Evaluarea pierderilor
Deci, visul, desigur, castiga toate cele patru pariuri intr-un ciclu, dar asta nu se va intampla de fiecare data. Este nerealist sa credeti ca va face acest lucru, indiferent cat de sigur sunteti in selectiile voastre. Deci, haideti sa aruncam o privire la ceea ce se intampla intr-un ciclu cand se intampla pierderile.

Pasul 1: In cazul in care primul dvs. pariu pierde, atunci sunteti in afara acelei 5 mize de baza. Incepeti.
Pasul 2: Daca pierdeti aici, ati pierdut atat 5 mize de la Pasul 1, cat si 5 mize de la Pasul 2. Ati pierdut 10 bani, chiar daca ati plasat 15 mize in totalul celor doua pariuri, deoarece celelalte 5 vor fi profitul de la Pasul 1.
Pasul 3: Daca primele doua pariuri au castigat, dar atunci lucrurile merg spre sud pe Pasul 3, atunci veti fi sus. Retineti ca singurele mizele din buzunar se intampla in primii doi pasi. Pasul 3 plaseaza doua mize unitare din profitul castigat, astfel ca o pierdere aici inseamna ca ai alocat 10 din banii proprii (cate 5 pentru Pasul 1 si Pasul 2) si cum ai castigat 20 din primele doua pasi asa ca te-ar lasa in fata.
Pasul 4: Totul merge bine si apoi se pierde aici. Dar daca pierderea se intampla pe acel pariu, atunci, in total, veti fi rupt chiar. Minimul la care trebuie sa ajungi in pariu este Pasul 3, deoarece acesta va aduce un profit. Profitul mare din mare vine din dublul riscului sau al riscului pe care il faci celui de-al patrulea pas.
In concluzie
Este un simplu sistem de pariuri suficient de invatat, dar una dintre trasaturile cheie este ca trebuie sa faci trei victorii pentru a obtine ceva inapoi de la un ciclu. Dar pentru a face cu adevarat bani in afara acestui lucru va trebui sa aveti patru succese drepte care nu este un lucru usor de tras. Cel mai bun sfat este sa-l inveti mai intai si cel putin sa-l incerci cu mize mici pentru a vedea daca este ceva care functioneaza pentru tine.

Rate this post