Sistemul de pariere 1-3-2-6 partea a doua

Pentru sistemul de pariuri 1326, veti viza chiar si cotele de bani. Acest lucru se datoreaza rezultatului dublarii mizelor dvs. cand au loc victorii. Acest lucru ar fi acelasi lucru ca si cum ati intrat intr-un cazinou si ati pariat pe rosu sau negru pe roata ruletei. Deci, impreuna cu cotele de bani egal, celalalt lucru necesar este miza de baza.
Intotdeauna stati in banca dvs. si amintiti-va ca aveti nevoie de un bankroll pentru a face acest sistem. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca aveti o serie de pierderi, va trebui sa finantezi viitoarele pariuri. De exemplu, daca jucati doar cu un bankroll de 100 si decideti sa puneti 75 ca primul dvs. pariu, va va lasa sa nu aveti suficienta banca pentru a juca prin ceilalti pasi din sistem.

1326 Sistem de pariuri
Pasul 1
Pentru acest exemplu, vom folosi o miza de 5 ca baza. Pozitionati-l pe o optiune de bani egal si daca pariul castiga, atunci veti avea 10, deoarece ati dublat miza. Daca primul pariu pierde, pur si simplu incepeti din nou cu miza de baza.
Pasul 2
Daca castiga primul dvs. pariu, atunci trebuie sa faceti o alta miza de baza si sa o adaugati la ceea ce ati avut de la primul pariu. Aveti 10 din primul pariu, deci adaugati ca la o noua miza de baza de 5 si plasati o miza de 15 pe cel de-al doilea pariu (din nou la bani egali). Deci, aici urmarim sistemul de 1-3-2-6. 1 este miza de baza. Cel de-al 3-lea a triplat miza initiala de baza.
Pasul 3
Daca castigati cel de-al doilea pariu, ati dublat miza de 15 la 30. Acum, uitandu-va la formatul sistemului de pariuri 1-3-2-6, pasul urmator este doua. Deci, plasati doar doua mize unitare, deci 10 pe urmatorul pariu monetar care va lasa cu 20 in buzunar.
Pasul 4
De exemplu, sunteti pe o linie fierbinte si acest pariu castiga, astfel ca ati dublat 10 la 20. Urmatorul pas in sistem este un 6, ceea ce inseamna ca trebuie sa jucati de sase ori miza initiala de baza. Asta este o miza de 30 de bani pe care o joci. Tot ceea ce faci este adaugarea la ceea ce a ramas pe masa de la Pasul 3 pentru a face aceasta miza.
In cazul in care a patra etapa castiga atunci veti fi dublat 30 de mize la 60 si ca este in cazul in care ciclul de sistem se termina. Daca treceti prin toate acestea, luati banii, lipiti-i in buzunar si reveniti la inceput.

Rate this post