Strategie de construire a bugetului pentru pariere

Exista multi oameni care sunt foarte buni la gasirea castigatorilor. Fie ca este un cert mort 1/2 sau un outsider de 15/8, avand un talent pentru aterizarea castigurilor consecvente este o trasatura excelenta pentru un jucator care trebuie sa aiba.
Dar, si acest lucru este crucial, daca nu va puteti ingriji de banii, atunci pur si simplu nu veti reusi pe termen lung. Puteti intoarce opt castigatori si doi perdanti in fiecare zece; si nu aveti vreun profit daca nu sunteti inteligenti cu gestionarea banilor.

Tot ce trebuie este un pic de disciplina si un pic de organizare, iar in trei sau patru pariuri castigatoare poti fi bine pe calea unei reveniri sanatoase.
Sistemele de pariuri pot aparea blocate cu capcane – sistemele bancare, totusi, sunt o dovada gresita. Si avem cateva exemple pentru a va cauta aici:
Ideea din spatele acestei premise este, dupa cum sugereaza si numele, pur si simplu in profitul bancar, asa cum se intampla periodic. Dezavantajul acestui model este acela ca presupune ca vor fi obtinute in mod regulat dungi castigatoare, ceea ce, dupa cum stim, este rareori posibil, dar poate aduce o intoarcere constanta, chiar si cu cote la pariuri.
Incepand cu un bankroll de 10 £ (si ne poti obtine suma dorita, bineinteles), putem vedea ca, chiar si cu o mana de castigatori, putem da un profit decent. Aruncati o privire:
Miza Cote de returnare Bank
£ 10 1/2 £ 15
£ 15 8/11 25,91 £ 10 £
£ 15.91 £ 21.21 1/3
£ 21,21 2/5 29,69 £ 10 £
£ 19.69 £ 26.85 4/11
£ 26,85 1/4 33,56 £ 10 £
£ 23.56 1/3 31,41 £ 10 £

Deci, dupa doar sapte pariuri castigatoare, am reusit sa banca un profit de 400% si sa ne dubleze banca! Si uitati-va la preturile atasate la aceste sapte pariuri: acestea nu sunt ciocniri ciudate in punctele intunecate sau pline de speranta, acestea sunt niste selectii sanatoase, care la acele tipuri de preturi ar trebui sa aiba o sansa excelenta de aterizare.
Cotele sugerate sunt doar exemple – nu trebuie sa cautati aceste preturi exacte pentru fiecare pariu, ci doar sa intelegeti aroma a ceea ce acest “sistem” poate oferi cu un nivel sensibil, de nivel.
Deci, aici sunt matematica de baza: avem nevoie doar de primele doua pariuri pe care sa le parcurgem pentru a face fata pariurilor – este momentul in care banii nostri initiaza miza de 10 EUR. Mergand mai mult, avem nevoie de inca doua cote de strigare pentru a castiga un profit, pe masura ce noi bancam inca 10 GBP dupa pariul patru, si dupa cinci si sase pariuri. Acest sistem poate continua ad infinitum, desi, evident, un pariu pierdut va aduce tot ce se invarte ca o casa de carti. Mai bine ai face cercetarea!

Rate this post