Ce pariuri sunt mai avantajoase la mizele mici

Dupa cum am mentionat mai devreme, exista o multime de oportunitati diferite de pariere disponibile, desi uneori pariul poate dura doua minute dupa ce un meci a început. De exemplu, daca aveti un pariu de primul gol sau un pariu pe o echipa pentru a pastra o foaie curata si un gol este marcat imediat, atunci ati putea ajunge cu un pariu foarte rapid de pierdut!

Daca pariati pe fotbal si doriti sa castigati bani pe parcursul concursului, atunci ar fi bine sa plasati un pariu de ultimul gol, mai degraba decat un pariu de primul gol. În acest fel, aveti sansa de a castiga pana la fluierul final, cu conditia ca jucatorul dvs. sa se afle înca pe teren. Exista, de asemenea, optiunea de a paria pe numarul total de goluri care ar putea fi înscrise într-un meci, fiind adesea optiunea de a sustine doua sau mai putin, comparativ cu trei sau mai multe.

Evident, unii oameni vor indica pariurile de acumulator în care puteti plasa un pariu pe o selectie de echipe sau cai, ceea ce înseamna ca o miza mica ar putea reveni înca o suma mare. Cu toate acestea, exista si optiunea de a încerca pariuri cum ar fi un noroc 15 unde pariati pe patru selectii si castigurile dvs. se dubleaza daca doar una dintre ele castiga.

Rate this post