Un parior joaca mult mai bine cu ideile sale

Ce inseamna exact acest titlu al acestui articol? Cum poate o forma de pariere sa se potriveasca personalitatii tale cu ceilalti? Ei bine, am sa fac o analogie aici cu pokerul pentru un minut. Daca nu jucati poker sau chiar daca faceti acest lucru, exista multe forme diferite ale jocului, iar unele dintre ele sunt mult mai volatile decat altele. Jucatorii agresivi tind sa frecventeze jocurile cu șase maini și intalnirile cu heads-up sunt chiar mai agresive decat asta.

Deci, daca stilul dvs. de joc este pe partea pasiva și va place sa va așezati in spate și sa așteptati maini bune, atunci jocurile cu șase maini și heads-up nu va vor potrivi. Un argument ar putea fi acela de a spune acestui jucator sa-și mareasca nivelul de agresivitate. Aceasta este o solutie, dar totuși, daca aceasta persoana a facut acest lucru, atunci s-ar retrage din propria lor zona de confort individuala. Ele se pot aluneca cu ușurinta intr-o etapa in care actiunea nu este de dorit și astfel inghetandu-le, astfel incat sa nu functioneze optim.

Acesta este exact ceea ce vreau sa spun cand spun ca sistemul de operare nu se potrivește cu o personalitate. Un alt exemplu poate fi luat de la curse de cai, sa spunem ca invatati un sistem care gasește caștigatori de inalta valoare in intervalul de pret 20-1 la 66-1 la o frecventa care sa va permita sa prezentati un profit pe termen lung.

Acest lucru pare grozav la suprafata, dar problema potentiala este ca atunci cand intoarceti caii la acele cote lungi atunci perioadele de pierdere vor fi foarte lungi. Acest lucru poate avea un impact asupra dvs. mental sau cel putin poate cu anumite persoane. Cum te-ai simti in legatura cu sustinerea a 40 sau 50 de invinși pe trot?

Daca gandul asta te face sa dorești sa te duci și sa arunci in sus, atunci imagina ce va fi ca atunci cand ai banii pe ei! Daca acest tip de succesiune are un puternic efect negativ asupra dvs., atunci nu ar trebui sa pariati in acest fel. Probabilitatea eventuala ti-ar vedea ca ai douazeci de pariuri și ai douazeci de perdanti. Apoi pierdeti inima in sistem și opriti-o.

Rezultatul final este ca nu numai ca nu ati dat sistemului o șansa de lupta pentru a reuși, dar acum ati aruncat literalmente bani departe. Pentru ca acest lucru sa functioneze atunci sistemul a trebuit sa aiba succes imediat și asta este doar o presiune prea mare! Atitudinea ta fata de risc și profilul general de risc a fost ceea ce a contribuit la ștergerea șanselor și nu a sistemului.

Deci personalitatea și personajul tau au influentat eficacitatea acestui sistem de pariuri și acum poate ca poti incepe sa vezi exact ce vreau sa spun. Unii oameni prefera sa aiba un procent foarte mare de caștigatori. Pentru a face acest lucru, adopta strategii de stabilire. Indiferent daca acestea sunt de succes sau nu este academica, punctul este ca acea persoana atitudine fata de risc este foarte scazuta și sa se mangaie in timpul procesului de pariere, prefera sa aiba ceva in loc, care sa le ofere un procent de 70% dintre caștigatori la perdanti și nu ceva care le da 10%.

Va puteti modifica profilul de risc? Cred ca raspunsul este un “da” teoretic, dar in realitate, putini reușesc rareori sa-l atinga. Reactiile și procesele tale de gandire sunt in principiu greu legate de partea limbica a creierului și experientele trecute cimentaza acest lucru și mai mult.

Este dificil sa te desparti de asta și ceea ce multi fac in cele din urma este sa incerci sa strangi un ciocan patrat intr-o gaura rotunda și toate pentru ca incearca sa copieze ceea ce face altcineva. Daca doriti sa creșteti șansele de a caștiga bani prin pariuri sportive, atunci cautati sa gasiti o modalitate de pariere care se potrivește personalitatii dvs.

Rate this post