Combinarea pariurilor la handicap cu alte pariuri

Acestea sunt optiuni excelente pentru a obtine niste recompense suplimentare. Jocurile de Handicap asiatice au devenit din ce in ce mai populare, pe masura ce va intoarceti sau pariati impotriva unui rezultat care se intampla cu un handicap in loc la inceputul jocului. Acestea ofera sanse suplimentare pentru un rezultat al meciului, de exemplu, daca ati sustinut-o pe Chelsea sa-l bata pe Stoke la Victor Chandler cu un handicap asiatic pe Stoke +1, atunci potentialul dvs. castigator este sporit in comparatie cu un pariu simplu pariu. In acest caz, daca Stoke Win sau Draw pariul va castiga. Daca pierd cate 1 gol, veti primi o rambursare a mizei. Jocurile de Handicap din Asia merita sa fie explorate si este un pic de la pariurile cu Handicap direct. In mod similar, daca doriti sa pariati cu Handicap direct, atunci ar merita sa investesti ceva timp.

PROMOTII
Intotdeauna pastrati un ochi minunat pentru promotiile de la casa de pariuri online, care sunt in mod special orientate spre aceste categorii de sub-piata. De exemplu, unele case de pariuri pot oferi rambursari pentru mizele de scoruri pierdute in cazul in care un anumit jucator marcheaza ultimul gol al meciului. Paddy Power si SportingBet sunt mari exponenti ai promotiilor, cum ar fi acestea, dar ar trebui sa puteti lua o multime de promotii si promotii la casele de pariuri online.

ALTELE
Deoarece pariurile de fotbal sunt atat de vaste, exista mai multe sub-piete pentru a intra in anumite jocuri. Pe baza obiectivelor medii pe statistici ale meciurilor din Premier League, pariurile pe Total goluri au un potential foarte mare si care te conduce si pe pietele Over / Under pentru meciuri. Faceti o baie pe piata marjelor castigatoare, de asemenea, intr-un meci, daca prezicerea unui scor efectiv nu va face fantezie. Punctul de toate acestea este de a explora un pic mai profund cu casa de pariuri online, pentru ca, fie ca este SkyBet, Coral sau Ladbrokes, veti putea gasi piete profunde, cu risc redus. Acestea merita sa va jucati pentru a va imbunatati experienta de pariere si pentru a obtine un mic profit suplimentar, in afara pariurilor obisnuite de fotbal. Segmente bune de statistici sunt disponibile la majoritatea agentiilor de pariuri online, pentru a va ajuta sa va planificati strategiile de pariere, iar raspandirea pariurilor poate avea avantaje.

Rate this post