Pariuri gratuite la clubul de vara Unibet

S-au terminat campionate si nu stii pe ce sa mai pariezi. Te inseli, abia incepe o noua sesiune de vara cu multe meciuri in preliminariile campionatelor mondiale, europene si multe alte competitii fotbalistice de pe continentele americane.

Unibet este alaturi de tine pe toata perioada de vara si iti ofera pariuri gratuite de fiecare data cand sunt partide din aceste competitii ale promotiei clubului de vara de la Unibet. Tot ce trebuie sa faci pentru aceste pariuri gratuite este evident, trebuie sa plasezi alte pariuri care sa fie recompensate de Uneibet. Astfel in toata perioda de vara de luni pana duminica in fiecare saptamana trebuie sa plasezi cel putin 4 pariuri live pe competitiile din oferta clubului de vara si vei primii in mod automat cate un pariu gratuit in valoare de 30 ron indiferent ce se intampla cu pariurile live plasate anterior.

Daca vrei sa ramai conectat la pariuri si sa nu ai vreo supriza neplacuta cand vor reincepe campionatele in toamna, te invitam sa iei parte la aceasta promotie si sa te bucuri in continuare pe pariuri sportive la maxim alaturi de Unibet. Participarea o poti face foarte usor de pe pagina promotiei chiar daca nu este membru Unibet si devii cu aceata ocazie. Tot ce trebuie sa faci este sa indeplinesti cu atentie criteriile din oferta si sa urmezi toti pasii necesari deschiderii unui cont la Unibet sau sa efecfuezi o depunere in contul deja detinut si sa te apuci de pariat ca si cand nu s-ar fi intamplat  nimic dupa ce s-au incheiat campionatele interne din cele mai puternice tari fotbalistice.

Pariul gratuit ce se acorda este valabil doar o saptamana dupa creditare in cont, asa ca trebuie sa-l folositi cu repeziciune dupa ce va apare in balanta bonus. Sa nu uitati de cota minima de 1.40 pe eveniment single ce se ia in considerare la cele 4 pariuri live ce le veti pune pentru a primii pariul gratuit.

Rate this post