Cum sa calculati marjele si sa maximizati pariurile II

Iata cum realizam marja:
47.6 + 29.4 +29.4 = 106.4, deci aceasta marja de pariuri este de 6.4%.
Puteti juca cu aceste calcule la un numar de case de pariuri diferite pentru a-ti rezolva marja. Iata acelasi lucru din nou, dar cu o carte diferita:
Manchester United (2.20), Egal (3.60), Arsenal (3.30)
Deci, sa facem din nou aceleasi calcule:
Manchester United 45% (1 / 2.20) + Arsenal 30% (1 / 3.30) + Egal 28% (1 / 3.60) = 103%
Deci, aceasta marja de pariuri este de 3% si este o optiune mai buna decat prima pariouta a casei prezentate mai sus.

Ce inseamna cifrele?
In mod evident, marja se reflecta in pret si, prin urmare, parierea cu casa de pariuri cu cea mai mica marja va garanta mai des ca veti obtine o rentabilitate mai mare a investitiei.
Folosind exemplul de mai sus, sa vedem cum s-au comparat mizele de 10 RON intre cele doua case de pariuri:
Bookmaker 1: Manchester United (£ 10 returneaza £ 21), Arsenal (£ 34), Draw (£ 34)
Bookmaker 2: Manchester United (£ 10 returneaza £ 22), Arsenal (£ 33), Draw (£ 36)
In acest exemplu, doar 2 lire sterline se afla in pisoi, insa ganditi-va la acest lucru: daca pariati mai mult de 10 £, atunci aceasta discrepanta intre cele doua case de pariuri va creste. Si daca plasati mai multe pariuri in fiecare saptamana, atunci diferenta de marja se va ridica la o suma semnificativa pe o perioada lunga de timp.
Destul de simplu, suma marjei este cat de mult asteapta casa de pariuri, astfel ca daca marja este de 106,4%, atunci va primi 106 de lire sterline pentru fiecare 100 de lire sterline. Inmultiti acest lucru cu mii de tranzactii in fiecare zi si puteti vedea de ce nu exista numeroase pariuri care sa pledeze pentru saracie.
Daca pariati cu un bookmaker cu o marja mare, atunci probabil ca aruncati bani in mod inutil. Dar nu va faceti griji, nici macar nu trebuie sa faceti munca grea si matematica daca doriti sa stabiliti marja fiecarui bookmaker, deoarece aceste informatii sunt disponibile pe Internet.

Acum ca a-ti vazut in linii mari ce se ascunde de fapt in spatele cotelor oferite de casele de pariuri, va sfatuim sa va uitati de cel putin doua ori cand faceti o selectie pe biletul vostru. Cautati cat mai mult sa aveti o marja cat mai scazuta a casei de pariuri pentru ca doar aici nu este bine acoperita si puteti obtine un profit mai mare decat de obicei. Chiar daca dureaza mai mult timp sa alcatuiti un bilet, mai bine mai putine evenimente si cu o siguranta mai mare de reusita pentru voi.

Rate this post