La Fortuna primesti bonus dublu si online

Fortuna este prima casa de pariuri online ce face un pas important pentru jucatorii online. De acum a introdus biletul cu bonus dublu asa cum se regasea pana de curand doar la agentiile sale stradale. In plus fata de agentiile stratdale, la pariurile online pe Fortuna la un bilet cu bonus dublu nu se tine cont ca in agentie de cota minima de 1.25 pentru a se acorda.

Numarul minim de evenimente de la care pleaca procentul bonus este de 3 evenimente. Asadar la 3 evenimnete selectate pe bilet veti avea un bonus de 5% la castigul total al abiletului. Cu fiecare eveniment in plus adaugat pe bilet acel procent de bonus va creste si in final cand veti atinge un numar de 2o de evenimente pe bilet, bonusul va fi de 100% adica dublu castigului obtinut din inmultirea cotelor cu miza plasata pe bilet.

In plus Fortuna faciliteaza accesul la acest bonus dublu pariorilor prin creeare pe site a unei sectiuni dedicate special acestui tip de pariu. Fata de bonusul dublu din agentii, acesta nu are conditie de cota minima ce trebuie aleasa pe bilet.

Dragi pariori speram ca prin acest articol sa va fi adus o mare veste si bucurie, in special celor care sunteti pasionati de acest tip de pariu, deoarece el se gaseste de acum si in mediul online prin intermediul casei de pariuri Fortuna, un partener ce a stiut mereu cum sa-si multumeasca adeptii si fanii loiali.

Pentru a avea acces la acest produs nou, va trebuii ori sa va conectati in contul vostru de Fortuna, sau sa va deschidei unul pe loc si sa va apucati de pariat pe bonus dublu cel putin la fel de bine ca in agentie. Nu uitati de nunarul minim si maxim de evenimente ce trebuiesc plasate pe un astfel de bilet, ca de cota minima nu este nevoie sa tineti minte.

Rate this post