Sisteme de pariere cu progresii negative si pozitive final

Scaderea sistemelor progresive
Bankroll-ul este o cadere a oricarui sistem de pariuri. Celalalt este Fallacyul jucatorului, care este un alt articol complet. Practic, si am atins pe cele de mai sus, faimoasele sisteme de pariuri progresive cum ar fi sistemul Martingale, de exemplu, toti se asteapta ca jucatorii sa aiba un bankroll nelimitat. Are nevoie de acest lucru atunci cand dublati in mod constant mizele, de exemplu doar asteptand o victorie si acest lucru se poate accelera rapid.
Celelalte probleme sunt Fallacy Gambler, care este o credinta a pariorilor ca doar pentru ca ati pierdut cinci pariuri la rand, sansele sunt ca veti castiga urmatorul pariu. Rezultatul pariurilor de procedura nu are nimic de-a face cu rezultatul urmatorului pariu. Asta e totul la noroc si la intamplare. Singurul lucru care influenteaza rezultatul unui meci de tenis, de exemplu, este ceea ce se intampla pe teren.
In concluzie
Gandurile noastre despre sistemele de pariuri progresive nu le resping in totalitate si le-au scazut ca fiind lipsite de valoare. Ei pot lucra pentru dvs. daca sunteti pregatiti sa ramaneti cu ei, ci doar sa fiti constienti de riscurile pierderilor, deoarece acestea se vor intampla. Nu fi orbita de teoria de baza a sistemelor progresiste care promite atat de mult. Pierderile vor afecta in continuare si sfatul nostru este doar de a le testa pe deplin fara a le pune pe ele mai intai banii. Vedeti ce functioneaza pentru dvs. in ceea ce priveste miza si intotdeauna, intotdeauna aveti un bankroll stabilit pentru a lucra si calculati cat de departe acel bankroll va va aduce in incercarea de a urmari pierderile daca trebuie sa dublezi in mod continuu mizele.

Rate this post